dinsdag 11 maart 2014

Dagen trainer John en coach Edwin lijken geteld bij Luctor F1

Na de vierde opeenvolgende nederlaag in de voorjaarscompetitie (1-5 tegen Hulzense Boys) bezet Luctor F1 de gedeelde laatste plaats in de Hoofdklasse 8. Wat ze ook proberen, trainer John en coach Edwin krijgen de vastgelopen voetbalmachine niet meer aan de praat. Indmiddels is de druk op het technische duo zo hoog opgelopen dat ontslag onafwendbaar lijkt.

Na drie smadelijke nederlagen snakte Luctor F1 naar eindelijk eens een resultaat. Op de eerste mooie lentedag van 2014 stond de wedstrijd Luctor F1 - Hulzense Boys F1 op de rol op sportpark De Horst, dus toen moest het maar gebeuren. Helaas, het heeft niet zo mogen zijn.

Vanaf de aftrap hadden de bezoekers het betere van het spel en speelde de wedstrijd zich voor het merendeel van de tijd op de Luctorhelft af. Toch was het Luctor dat bijna de score opende. Dominique onderschepte een Hulzense bal en rende vliegensvlug naar voren. Helaas ging zijn schot naast. Meteen daarop was Hulzen wel succesvol, en verschalkte het doel van keeper Niels voor de 0-1 en even later werd die score verdubbeld naar 0-2. Bijna werd het ook nog 0-3 maar Niels kon een gevaarlijk schot van de bezoekers nog net naar de binnenkant paal kijken waarna het voor zijn doel langs uit de gevarenzone rolde.


In plaats van 0-3 stond het een minuut later 1-2. Glenn pikte een bal af van een Hulzense middenvelder en haalde snoeihard uit. De keeper kon zijn handen nog wel tegen de bal zetten maar de bal was te hard en glipte door zijn vingers. 1-2 was ook de ruststand. Dat bood nog perspectieven.

Trainer John en coach Edwin praatten als Brugman in op hun pupillen, om te proberen de wedstrijd nog tot een goed einde te brengen. Het mocht niet baten. In de tweede helft waren "de Boys" wederom de baas op het veld en liep Luctor achter de feiten aan. Het gepeupel langs de kant zag het met lede ogen aan. De bezoekers scoorden nog drie goals en brachten zo de eindstand op 1-5.

Na de zoveelste blamage lijkt een trainerswissel nog slechts een kwestie van tijd. Alleen een wonder kan het geplaagde technische duo nog in het zadel houden, aldus de mening van de betere stuurlui aan de kant van het veld. Dit wonder zal zich aanstaande zaterdag in de uitwedstrijd tegen Vroomhoopse Boys moeten gaan voltrekken.

We houden u op de hoogte.

Luctorfans kijken knarsetandend naar de felicitaties aan de winnaar



Geen opmerkingen:

Een reactie posten